nieuws

Interieur – Een wereld om op te zitten

Geen categorie

De bekende zitbal die terugspringt in zijn ronde vorm is nu bedrukt met de wereldkaart. Daarom noemt fabrikant Oolaalaa hem nu: La chaise ronde globe. Het frameloze binnenwerk van het zitmeubel herstelt zich na gebruik tot haar oorspronkelijke ronde vorm, waardoor hij steeds eenvoudig naar iedere gewenste plek is te rollen.

Interieur – Een wereld om op te zitten

De bal is te bestellen in zes verschillende maten XS, S, M, L, XL en XXL (van een doorsnede van 40 tot 140 cm) en is daardoor geschikt voor grote en kleine mensen. Het ontwerp is er in verschillende uitvoeringen: een waterafstotende buitenbal, gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal in antraciet of zandkleur, een wollen bal in allerlei kleuren (donkerbruin, bruin, oranje en rood) en de Classic, met een hoes van zacht leer in olijfgroen, crème, cognac, koffieboon-bruin en zwart. Daarnaast is er voor de voetballiefhebber een zitbal met voetbalprint en een Beachbal. Oolaalaa is druk bezig meer hoezen, dessins en nieuwe gebruiksmogelijkheden voor de zitbal te bedenken. 

Vermeldenswaardig is nog dat een deel van de winst naar Child At Venture gaat, een organisatie die jonge ondernemers in ontwikkelingslanden helpt zelfstandig een bedrijf op te zetten. Elke verkochte zitbal levert dus direct een bijdrage aan een project.

www.oolaalaa.com

Reageer op dit artikel