nieuws

Interieur-Contrasterende combinaties

Geen categorie

Het werk van ontwerper Ben Hoek uit Delft is eenvoudig, helder en constructief zuiver. Hij past graag gevouwen plaatmateriaal toe, omdat het vormvast, licht en sterk is, en ontwikkelt en produceert zijn meubelen in eigen beheer.

Interieur-Contrasterende combinaties

Op de 100% Designbeurs in Rotterdam presenteerde Hoek zijn nieuwe kast Pandora. Dit dressoir is opgebouwd uit twee gekromde vlakken, die fraai met elkaar contrasteren: aluminium in combinatie met hoogglans kleurlak of houtfineer. De enigszins doorlopende aluminium vlakken in het ontwerp benadrukken het concept en bieden de mogelijkheid de deuren en lade te openen. De opstaande rand aan de achterzijde is een verwijzing naar het klassieke dressoir. De Pandora is leverbaar in blank en zwart geanodiseerde uitvoering en uitsluitend in de afmeting 220 bij 75 bij 44 cm en in getoonde lade- en deur verdeling.

www.benhoekfurniture.com

Reageer op dit artikel