nieuws

Personalia – Overname Corsmit door Royal Haskoning

Geen categorie

De overname van Corsmit Raadgevend Ingenieursbureau door Royal Haskoning is een feit. Vorige week zijn de contracten getekend. Deze stap past in de doelstelling van Royal Haskoning om tot de top in haar marktsegment te behoren. Het bedrijf versterkt zo haar positie op het gebied van constructief ontwerpen in de utiliteitsbouw.

Het 126 jaar oude bureau Royal Haskoning is een internationaal en multidisciplinair bureau van adviseurs, architecten en ingenieurs. De activiteiten van Corsmit, opgericht in 1963, sluiten goed aan op de afdeling Architectuur & Bouw van Royal Haskoning. Door de overname ontstaat een divisie met 175 medewerkers. Corsmit zal onder haar eigen naam de werkzaamheden voortzetten. Het management wordt gevoerd door de huidige directie, te weten: prof. dipl.-ing. J.N.J.A. Vambersky, ir. J.J.M. Font Freide, ir. F.S. de Zwart en ir. F.H. Middelkoop.

www.corsmit.nl

www.royalhaskoning.com

Reageer op dit artikel