nieuws

Oplevering – ConQuaestor betrekt nieuw pand in Papendorp

Geen categorie

Het nieuwe hoofdkantoor van ConQuaestor aan de Orteliuslaan 871 in Utrecht is vorige week opgeleverd. Marianne Dragt van Balans Architectenstudio heeft zowel het gebouw als het interieur ontworpen in een open en transparante stijl. Deze sluit aan bij het interieur van de vestigingen van ConQuaestor in Den Haag en Amsterdam.

Oplevering – ConQuaestor betrekt nieuw pand in Papendorp

De buitenkant toont als een ruimtelijk geheel, dit is gerealiseerd door verschillende delen uit een rechthoekige vorm te snijden. Hierdoor heeft elke gevel een ander aangezicht. De noorswitte betonbanden vormen doorlopende lijnen die het gebouw plastisch vormen. Ze gaan over van horizontaal naar verticaal en verbinden de verschillende gevels in één doorgaande beweging. De verschillende ritmes van de gevelindeling en het scherm van verticale houten lamellen geven het gebouw een verfijnde uitstraling.

Het centrum van het gebouw is in een atrium met een glazen dak, waaraan het vergader- en opleidingencentrum met loungeruimte is gekoppeld. Het interieur van het gebouw is hierdoor heel licht en transparant. 

Het nieuwe hoofdkantoor van ConQuaestor, consultants, interim managers en finance professionals, beslaat circa 3.300m2. Het pand zal ruimte bieden aan minimaal 100 personen. Er is een congresgedeelte voor opleidingen en masterclasses.  

www.conquaestor.nl

Reageer op dit artikel