nieuws

Interieur – Lichtgewicht beton

Geen categorie

Form in funktion, een agentschap dat ook actief is in interieurdesign, is al een tijdje bezig met de productontwikkeling van betonnen meubels. Ze proberen met constructieve oplossingen fraai vormgegeven meubels en bijzondere objecten uit beton te creëren.

Interieur – Lichtgewicht beton

De tafel U is uitgevoerd in een pure geometrische vorm. Dankzij elegante constructieve oplossingen, waar het bedrijf niet over uitweidt, is de massieve tafel niet zwaar, maar licht van gewicht. Ze weten meer dan tachtig procent aan gewicht te besparen, waardoor de meubels voor binnen en buiten geschikt zijn. De lamp MET bestaat uit een opengewerkte kubus, waarvan de filigraan betonstaven voor een mooi lichtspel zorgen. Fascinerend is niet alleen het effect van het licht, maar ook de constructie van de lamp. Het beton, van nature gezien als een bouwmateriaal, is hiervoor in een verfijnde, maar toch stabiele vorm gegoten. De MET is tevens geschikt voor buiten. 

www.forminfunktion.de

Reageer op dit artikel