nieuws

Interieur – Bijzondere bijzettafeltjes

Geen categorie

Op de Salone del Mobile in Milaan presenteerde het Italiaanse designmerk Tacchini een aantal bijzondere (bijzet)tafeltjes. De Kimono van Monica Förster dankt zijn naam aan de gelakte basis van polyurethaan, die aan de vormen van een gevouwen kimono doet denken. De Kimono heeft een eenvoudig rond blad van helder glas.

Interieur – Bijzondere bijzettafeltjes

Split van Claesson, Koivisto en Rune is een serie eenvoudige tafels, verkrijgbaar in vier afmetingen en daardoor geschikt om er koffie aan te drinken, te vergaderen, te borrelen of als extra bijzettafel. Het blad is er in verschillende vormen – rond, ellipsoïde, vierkant en rechthoekig – en kent een variëteit aan afwerkingen. De stalen voet is in wit, zwart, grijs of donkerbruin gelakt, het blad is leverbaar in de kleuren basalt, grafiet, wit, zwart, magnolia, wengé- en gebleekt eikenfineer. 

De Polar van het Britse designduo Pearson Lloyd tenslotte is een nieuw onderdeel voor het gelijknamige modulaire zitsysteem dat Tacchini vorig jaar introduceerde in Milaan. De kruk van polypropyleen heeft een vloeiende vormgeving, die kan worden gebruikt als een extra poef of als bijzettafel. De Polar kan ook ondersteboven worden gebruikt, zodat de voet het blad wordt. 

www.tacchini.it

Reageer op dit artikel