nieuws

Interieur – Werktafels op maat

Geen categorie

SV Interieurgroep ontwikkelt, in samenwerking met Unifor, op maat gemaakte werktafels. Deze zogenoemde Unifor specials worden in overeenstemming met de wensen van de klant uitgevoerd.

Interieur – Werktafels op maat

De bureaus van Unifor staan bekend om de eenvoud en slimme oplossingen voor hoogteverstelling en kabelmanagement. De werktafels zijn zowel handmatig als elektrisch individueel in hoogte verstelbaar, door middel van een bedieningspaneel aan de bladrand of handmatig via een slinger onder het blad. De werktafels beschikken over een dragende structuur van staal. Hierbinnen zorgen cilinders ervoor dat ieder blad op en neer kan bewegen. 

De werktafels worden uitgevoerd met bladen en poten in afwerking naar keuze. Standaard staan de tafels op kolompoten, die kunnen worden bekleed. De keuze in afwerking en detaillering van de bladen is zeer groot, zoals geëtste glazen bladen met aluminium randen en bladen in diverse houtfineren en hpl’s. 

Opvallend is dat de werktafels kunnen worden toegepast als enkele werkplek of als dubbele werkplek. Daarnaast is het mogelijk om de werkplekken te schakelen. Op deze manier ontstaat een langgerekte ‘workbench’. Het aantal werkplekken waaruit de workbench bestaat, is uit te breiden tot oneindig en flexibel terug te bouwen. 

www.sv.nl 

Reageer op dit artikel