nieuws

Techniek – Wervelrooster op maat

Geen categorie

De divisie klimaattechniek van EMCO, heeft een standaard serie wervelroosters DAL 358 in haar assortiment. De standaard DAL 358 (toevoer)wervelroosters zijn uitgevoerd met excentrische walselementen en geïntegreerde gelijkrichters.

Techniek – Wervelrooster op maat

Hiermee kunnen verschillende inblaaspatronen worden ingesteld. Deze zorgen voor een hoog comfort. Dankzij deze constructie is deze serie inzetbaar voor systemen met variabele volumestromen. Bij een verlaging van de volumestroom van 30% blijft het uitblaaspatroon onveranderd.

De DAL 358 is voorzien van radiaal gevormde lijnroosters en is leverbaar als rond en vierkant model in verschillende maten. De frontplaat is standaard van gemoffeld plaatstaal in de kleur RAL 9010. Levering van de frontplaat in een nader te bepalen RAL kleur, geëloxeerd aluminium of van roestvast staal behoort ook tot de mogelijkheden. De frontplaat wordt bevestigd met een niet zichtbare middenschroef. De aansluitkast is van verzinkt plaatstaal en heeft een ronde zijaansluiting met een regelklep en vier ophangpunten.

Voor speciale toepassingen is het mogelijk deze roosters op maat aan te passen. Een voorbeeld is het wervelrooster dat voor ABN AMRO is ontwikkeld. In vergelijking tot de standaard serie bestaat het maatwerk uit een aangepaste walsinstelling, glansgraad en zetting van de frontplaat.

www.emconederland.nl

Reageer op dit artikel