nieuws

Techniek – Onderconstructies voor matsystemen

Geen categorie

EMCO levert voor haar serie Marschall drie typen draagconstructies die worden ingezet om onder de entreemat een vrije ruimte te creëren voor opvang van vocht en vuil.

Techniek – Onderconstructies voor matsystemen

 Elke constructie bestaat in ieder geval uit een stevig inbouwraam van roestvaststalen hoekprofielen die voor het instorten voorzien zijn van ankers. Daarnaast bestaat draagconstructie A uit een verzinkt stalen onderconstructie in de vorm van een draagmat, kokerprofielen en verstelbare poten. Hiermee kunnen diepten overbrugd worden van 195-280 mm. Draagconstructie B bestaat ook uit een verzinkt stalen onderconstructie en wordt alleen gecombineerd met diverse kokerprofielen zodat verschillende inbouwhoogten (76, 86, 101 en 126 mm) worden gerealiseerd. Bij draagconstructie C zijn alleen profielen van toepassingen die onder de mat worden geschroefd. Hiermee kunnen inbouwhoogten van 45, 55 of 65 mm worden gecreëerd.

Dankzij de draagconstructies kunnen omvangrijke matsystemen goed en veilig worden ondersteund. 

www.emconederland.nl

Reageer op dit artikel