nieuws

Techniek – Nieuwe kleuren voor het plafond

Geen categorie

Rockfon introduceert twee nieuwe kleurenseries voor haar plafondpanelen: Fibral Kleur. De eerste serie is geïnspireerd op natuurlijke aardse materialen.

Techniek – Nieuwe kleuren voor het plafond

De tweede heeft meer uitgesproken felle kleuren. Het spectrum van Fibral Kleur is hiermee uitgebreid tot 29 kleuren. De nieuwe kleuren heten beige, zand, staal, blauw, geel, oranje, apricot, groen, granny, purper en rood. Door de kleuren te combineren kunnen patronen in het plafond worden gemaakt. De panelen zijn geschikt voor een vlakinlegsysteem met een profielbreedte van 15 en 24 mm. De panelen zijn verkrijgbaar in alle standaardformaten en als groot formaat tot 2400x600x25 mm. Rockfon Fibral heeft een hoge brandwerendheid. Afhankelijk van de afmetingen van de panelen 30 tot 60 minuten. De plafondpanelen blijven onder omstandigheden met een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid vormstabiel.

www.rockfon.nl

Reageer op dit artikel