nieuws

Prijs voor toepassing aluminium

Geen categorie

Architect Jan Brouwer is voorzitter van de jury voor de Benelux Award Aluminium in Renovatie 2007. Voor de Europese Aluminium in Renovation Award 2007 worden eerst nationale voorrondes gehouden. De winnaars dingen mee in een Europese finale, waarin het meest opvallende gebruik van aluminium in renovatieprojecten wordt beloond.

Het Nederlandse en Belgische Aluminium Centrum organiseren gezamenlijk de voorrondes om de nominaties uit Nederland en België voor de Europese competitie te kiezen. Architecten en opdrachtgevers van een renovatieproject waarvan de locatie ligt in de Benelux en dat na 1 januari 2004 is voltooid kunnen tot 1 mei hun project inzenden via de website: www.aluminium-award.eu

De prijsuitreiking van de nationale voorrondes vindt plaats in juni tijdens de Themadag Aluminium Renovatie 2007. De inzendingen worden tijdens deze dag tentoongesteld. De Europese winnaars worden bekend gemaakt tijdens de vakbeurs BATIMAT die van 5 tot en met 10 november 2007 in Parijs wordt gehouden.

Brouwer, voormalig hoogleraar architectuur, is als Rijksadviseur Infrastructuur verbonden aan het Atelier van de Rijksbouwmeester in Nederland. Vanaf 2001 tot en met 2005 was hij voorzitter van de BNA.

Reageer op dit artikel