nieuws

Interieur – Spanje in de slaapkamer

Geen categorie

Voor het Spaanse meubelmerk PuntMobles ontwierp Terence Woodgate een paar nieuwe producten voor zijn collectie Sussex. Een daarvan is een serie hoofdborden, zachte panelen die aan het hoofdeinde van het bed aan de muur kunnen worden bevestigd, zodat de gebruiker comfortabel rechtop kan zitten. Woodgate zorgde ook voor bijpassende nachtkastjes en opbergmeubels, oftewel ‘dressers’, waar twee kledingstukken op kunnen worden gedrapeerd en die vier laden bevatten.

Interieur – Spanje in de slaapkamer

Ida y Vuelta is de naam van de console die Lola Castelló ontwikkelde voor PuntMobles. Dit kleine houten opbergmeubel ziet er uit als een plank, maar het bevat twee laden die naar de zijkanten open kunnen worden getrokken en waar losse spullen in kunnen worden opgeborgen. Elegant, discreet en functioneel en leverbaar in verschillende soorten eikenfineer. Castello ontwierp hier ook een spiegel bij. 

www.puntmobles.es

Reageer op dit artikel