nieuws

Interieur – Multifunctionaliteit voor kleinbehuisden

Geen categorie

De Duitse producent Richard Lampert presenteerde op de IMM in Keulen het Bunkbed van Alexander Seifried, een multifunctionele slaapbank voor klein behuisden.

Interieur – Multifunctionaliteit voor kleinbehuisden

In het rood of wit gelakte frame bevinden zich twee matrassen, die naast elkaar kunnen worden uitgeklapt. Er zijn een bijpassend stalen nachtkastje, met een opening voor een beker of wijnglas, en een flessenhouder die aan de matras kan worden bevestigd, verkrijgbaar. 

De Fransman Arik Levy ontwierp voor Lampert de Book Table, een werkblad dat rust op twee stalen boekenkasten. Het ontwerp is verkrijgbaar in massief gerookt eiken of gelakt in zwart, wit en donkergrijs staal. 

www.richard-lampert.de

Reageer op dit artikel