nieuws

Techniek – Licht in het donker

Geen categorie

Een sierpleister met een oplichtend effect in het donker is volgens producent Brander geheel nieuw op de markt voor wandafwerkingsproducten.

Techniek – Licht in het donker

Het oplichtend effect is het resultaat van fluorescerende elementen die aan de pleister zijn toegevoegd, die licht absorberen en vervolgens in het donker uitstralen. Dit fluorescerende pleister heet Brander Glow en heeft zeer specifieke toepassingsmogelijkheden, denk aan een lichtgevende wand in een discotheek of een sterrenhemel in een kinderkamer. De eigenschappen van het product zijn vergelijkbaar met Brander Briljant, het is schrob- en stootvast. In verband met de fluorescerende elementen is de pleister uitsluitend verkrijgbaar in wit. 

www.brander.nl

Reageer op dit artikel