nieuws

Techniek – Fluisterstil

Geen categorie

De GlasMax (ZR) is een thermisch geïsoleerd, geluiddempend susrooster, dat is ontwikkeld voor onzichtbare plaatsing achter het spouwblad.

Techniek – Fluisterstil

De GlasMax (ZR) biedt een aanzienlijk betere dempingwaarde in vergelijking met standaard ventilatieroosters en is daarmee zeer geschikt voor toepassing in situaties met een lichte geluidbelasting.Het binnenaanzicht van het rooster maakt het mogelijk om de GlasMax (ZR) met de DucoMax (ZR) suskasten te combineren in projecten met zowel geluidbelaste als niet-geluidbelaste gevels. De optioneel zelfregelende klep zorgt voor een EPC-winst tot 0,07. Het afneembare binnenrooster doet dienst als insectenwering en is eenvoudig schoon te maken. 

De GlasMax (ZR) is toepasbaar in zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen en is verkrijgbaar in F1 en alle beschikbare RAL kleuren.

www.duco.eu

Reageer op dit artikel