nieuws

Product techniek – Noodverlichting met led

Geen categorie

K1 is een complete reeks noodverlichtingsarmaturen van Etap met verschillende montagemogelijkheden en diverse lichtbronnen. Naast de fluorescentie-lampen van 6W en 11W is er nu ook een led-versie voor enkelzijdige signalering verkrijgbaar.

Product techniek – Noodverlichting met led

Binnen dezelfde behuizing kan worden gekozen voor een lichtbron die aansluit op de specifieke eisen in een project. Om ervoor te zorgen dat het pictogram mooi egaal wordt uitgelicht, werkt Etap met een lichtgeleider. Het resultaat is een homogeen uitgelicht pictogram. Omdat de lichtopbrengst van led’s geleidelijk terugloopt, heeft Etap een meetcel ingebouwd, die de gebruiker waarschuwt wanneer de uitlichting van het pictogram onder het genormeerde minimumniveau zakt. De led’s zijn eenvoudig te vervangen. 

www.etaplighting.com

Reageer op dit artikel