nieuws

Personalia – Nieuwe naam voor oud bureau

Geen categorie

Wentink Torsing Architecten uit Baarn is onlangs omgedoopt tot Nieuw Nederland Architecten. Het bureau is opgericht in 1926 door de grootvader van de huidige directeur Derk-Jan Wentink, die ter gelegenheid van de naamsverandering samen met compagnon Jochem van der Spek een boekwerk presenteerde over hun jongste project: Buitenplaats Drakenburg. Dit project is de vertaling van de eigentijdse visie en architectuurambities van het bureau.

Personalia – Nieuwe naam voor oud bureau

Het bureau beidt diensten aan in het gehele bouwtraject. Zij verzorgt het ontwerp, maar kan desgewenst al het werk van de opdrachtgever uit handen nemen. De opdrachten variëren van nieuwbouw, renovatie en restauratie van woonhuizen tot omvangrijke projecten in de utilitaire sector. De architectuur van het bureau kenmerkt zich door de toepassing van duurzame materialen, detaillering en maximale daglichtinval. 

www.NieuwNederlandArchitecten.nl

Reageer op dit artikel