nieuws

Interieur – Innovatieve en essentiële verlichting

Geen categorie

Het Belgische verlichtingsmerk TossB introduceerde op de Biënnale Interieur in Kortrijk een aantal nieuwe armaturen, waaronder twee van de ontwerper Alain Monnens.

Interieur – Innovatieve en essentiële verlichting

De 2Link is een nieuw soort inbouwarmatuur. Het systeem is verkrijgbaar in drie vormen, die in elkaar passen en waarmee sierlijke lichtlijnen kunnen worden gevormd. De 2Link biedt daardoor vele mogelijkheden om een ruimte efficiënt en sfeervol te kunnen verlichten. Door het spelen met composities kunnen een of meerdere aandachtspunten in een ruimte worden aangelicht. Zo is de 2Link verkrijgbaar met 12V- of 230V-spots voor accentverlichting of fluorescentielampen voor een algemene verlichting. De armaturen zijn verkrijgbaar in geborsteld aluminium, glanzend chroom, en gelakt in wit, zwart of grijs.

Een ander fraai armatuur van Monnens is de Flip, een staande lamp die tot haar essentie is teruggebracht en daardoor een vanzelfsprekende schoonheid heeft. Daarnaast is de lamp efficiënt vanwege het door een voetdimmer te doseren licht. De Flip is verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. 

www.tossb.com
www.hilite.be

Reageer op dit artikel