nieuws

Techniek – Verticale en horizontale montage van luchtgordijnen

Geen categorie

Speciaal voor open ruimten levert EMCO diverse luchtgordijnen. De cilindervormige Charisma kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd. Dankzij de vorm kan het luchtgordijn op een bijzondere wijze bijdragen aan het ontwerp van de ruimte.

Techniek – Verticale en horizontale montage van luchtgordijnen

Voor het luchtgordijn kan worden gekozen uit diverse materialen, zoals gecoat staal, aluminium of roestvast staal en alle RAL-kleuren. De constructie heeft bovendien het voordeel dat er geen schroef- en popnagelverbindingen in het zicht zijn. De serie Charisma zorgt voor 40% energiebesparing bij dezelfde afschermingcapaciteit. Dit wordt gerealiseerd door het gepatenteerde drukkamer-uitblaassysteem. De serie bestaat uit vier bouwgrootten en heeft een capaciteitsrange van 1.400 tot 11.400 m3/h. De verwarming is naar keus elektrisch of met warm water. Voor eenvoudige toegang tot de filter, de ventilatoren en het verwarmingsregister is het luchtgordijn van een groot luik voorzien.

Naast deze serie luchtgordijnen levert EMCO maatwerkoplossingen voor draaideuren en automatische deuren, meerdere designseries voor vrije ruimten, een voordelige standaardserie en een serie met een bijzonder laag geluidsniveau.

www.emconederland.nl

Reageer op dit artikel