nieuws

‘Van Mourik Vermeulen architecten’ wordt ‘architecten van Mourik’

Geen categorie

Vanaf 1 november heet ‘Van Mourik Vermeulen architecten’ voortaan ‘architecten van Mourik’. In de loop van de tijd is de architectuur van het bureau geëvolueerd van een persoonsgebonden naar een teamgebonden architectuur. Het nieuwe beeldmerk toont de ambitie van het Haagse architectenbureau: één team dat samenwerkt met de opdrachtgever. Tegelijk met deze naamsverandering is de huisstijl en de website vernieuwd.

‘Van Mourik Vermeulen architecten’ wordt ‘architecten van Mourik’

 

De nieuwe naam is een merknaam die niet meer direct refereert aan één persoon. Het staat voor de werkwijze van het bureau. Veertien ontwerpers werken in ontwerpteams in de disciplines, woning- en utiliteitsbouw; stedebouw, interieur en productontwerp, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een naamsverandering komt niet zomaar tot stand. Vele varianten zijn de revue gepasseerd, zo is een tijd lang is de afkorting VMV architecten gebruikt. Het bleek echter dat in de wandelgangen nogal eens werd gesproken van ‘de architecten van Van Mourik’. Hieruit is geconcludeerd dat een nieuwe naam eigenlijk al voorhanden was. De zo ontstane merknaam respecteert bewust de basis van het bureau, maar kijkt ook met vertouwen naar de toekomst.

Omdat bij een nieuwe naam een nieuwe huisstijl en website hoort, zijn beide opnieuw vormgegeven. Vanaf vandaag kunt u middels onderstaande link de nieuwe site die is ontworpen door Thonik, bezoeken

www.architectenvanmourik.nl

Reageer op dit artikel