nieuws

Tweede editie VERS in aantocht

Geen categorie

Dit najaar verschijnt de tweede editie van Vers. In de publicatie en op de website geeft Vers een actueel overzicht geven van het werk van jonge ontwerpers uit verschillende disciplines. Vers wordt gepresenteerd en verkocht tijdens de manifestatie Papier Hier in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger op 17 november.

Tweede editie VERS in aantocht

Vers is een initiatief van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en drukkerij Spinhex & Industrie. Ze wil een staalkaart laten zien van stijlen, richtingen en visies van jong ontwerpend Nederland. De tweede editie bestaat uit een papieren groentenzak, gevuld met kaarten met daarop afbeeldingen van het werk van de jonge ontwerpers. De vormgeving en het grafisch ontwerp is gedaan door Saar Manders (www.saar-ontwerp.nl), Nienke Schachtschabel (www.schsch.nl) en Frederik Molenschot (www.frederikmolenschot.nl). 

Door middel van de publicatie kunnen deelnemende ontwerpers zich aan elkaar presenteren, maar vooral ook aan potentiële opdrachtgevers. Vers wordt daarom verspreid door de BNO onder belangrijke contacten binnen en buiten de ontwerpbranche. 

Hoewel Vers niet bedoeld is voor verkoop en een kleine oplage heeft, wordt tijdens Papier Hier een uitzondering gemaakt en is Vers te koop voor € 15,-. 

www.grafischpapier.nl 
www.bno.nl/vers

Reageer op dit artikel