nieuws

Project – Metamorfose Duindigt

Geen categorie

Projectontwikkelaar OVG en architect Cor Geluk (Juurlink + Geluk, Rotterdam) hebben een plan bedacht om de Wassenaarse renbaan Duindigt om te toveren tot een chique Countryclub.

Deze vijfsterrenaccommodatie met een congrescentrum, een ‘wellnesscentrum’ en stijlvolle woningen voor topemployés van internationele bedrijven, moet onder meer een superontmoetingscentrum voor expats worden. 

Duindigt blijft daarbij als draf- en renbaan volledig intact.   De plannen omvatten onder meer een nieuwe multifunctionele tribune, van waaruit vergaderende bedrijven uitkijken op trainende paarden. Verder zijn er zo’n driehonderd nieuwe stallen gepland. In de toekomst is het de bedoeling ook met de nabijgelegen golfvereniging Groendael en tennispark Marlot samen te werken. 

Verder worden de natuurwaarden van het 26 hectare grote gebied, de open strandvlakte en de bosrijke strandwallen, versterkt. Ook is het de bedoeling om het huidige parkeerterrein op de Amonsvlakte weg te halen en te verplaatsen naar het begin van de Waalsdorperlaan, op de huidige plek van het tuincentrum. 

Bron: AD

www.jeng.nl

Reageer op dit artikel