nieuws

Product interieur – Nieuwe led-armaturen uit België

Geen categorie

Het jonge Belgische bedrijf Led Design Innovation (LDI) heeft haar collectie uitgebreid met een flink aantal nieuwe armaturen.

Hierbij een greep uit de meest opvallende modellen: de Barry van ontwerper Maarten Demunster lijkt van buitenaf gezien een vrij eenvoudig armatuur, maar herbergt veel technologie. Via een sleuf tussen de twee hemisferen van deze bol wordt een aureool van licht verspreid. Er zitten niet minder dan 70 led-lampjes van 5 mm in, met een aangepaste drive en voeding.

Bij het pendelarmatuur Bi-tube van twee cilinders omvat de kleinste cilinder bovenaan de zogenaamde ‘power drive’, door LDI ontwikkeld en daarom afgestemd op de powerled. De grote cilinder onderaan bevat 18 powerledlampjes in een stervorm. Het toestel wordt opgehangen via een staalkabel en is leverbaar in meerdere kleurcombinaties: wit-goud en wit-aluminium. Bovendien is er een speciale Bi-tube uitvoering getiteld Glow, waarbij er indirect gekleurd licht tussen de twee cilinders zit dat een extra gloed geeft. Van de Bi-tube Glow is een speciale versie met gekleurd licht op aanvraag verkrijgbaar. 

www.leddesigninnovation.com

Reageer op dit artikel