nieuws

Personalia – Nieuwe leden Raad van Commissarissen Inbo

Geen categorie

Sinds 1 december versterken de heren drs. Joop Krul en ir. Leo Versteijlen de Raad van Commissarissen van Inbo Adviseurs Stedenbouwkundigen Architecten. Krul is directeur Airport Development van de Schiphol Group, Versteijlen is directeur van Kristal te Amsterdam.

Prof. drs. A.L.L.M. Asselbergs (voorzitter) en ir. R.G. Campen maakten al deel uit van de Raad van Commissarissen. Door de komst van de heren Krul en Versteijlen bestaat de raad nu uit vier man.

De circa 340 medewerkers van Inbo werken vanuit zelfstandige groepen in Amersfoort, Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Rijswijk en het hoofdkantoor op het landgoed Geerestein in Woudenberg. Binnenkort krijgt Inbo ook een zelfstandige groep in Rotterdam. De organisatie is eigendom van medewerkers en partners.

www.inbo.com

Reageer op dit artikel