nieuws

Interieur – Spanning in de cilinder

Geen categorie

Rolf Benz kan meer dan alleen zitmeubelen ontwerpen, deze maand introduceert het Duitse merk ook een nieuwe lamp.

Interieur – Spanning in de cilinder

De Seka is ontsproten aan het brein van ontwerper Christian Werner, die de vorm van de cilinder een nieuwe spanning en een moderne uitstraling heeft   gegeven. Kenmerkend is de ronde metalen sokkel van matgeborsteld nikkel.  De Seka is er als tafel-, middelhoge en staande lamp, waarbij de kap steeds in de juiste verhouding staat tot de minimalistische sokkel. De bovenste rand van de sokkel gaat naadloos over in de kap, die verkrijgbaar is in de kleuren rood, rookbruin, helder grijs en wit. Met uitzondering van de staande lamp beschikken alle uitvoeringen over een cirkelvormige afdekplaat aan de bovenkant, om verblinding door de lichtbron te voorkomen. 

www.rolf-benz.com

Reageer op dit artikel