nieuws

Interieur – Flexibel licht in modules

Geen categorie

De nieuwe collectie van Technical Architectural Lighting (TAL) kreeg de naam Symbiosis, omdat de ontwerpen in iedere ruimte tot hun recht komen en zijn geïnspireerd door ‘vormen uit de natuur’.

Interieur – Flexibel licht in modules

De armaturen integreren zich in elke situatie dankzij een modulair systeem, dat rechthoekige, ellipsvormige of andere organische vormen aan kan nemen. Binnen de Symbiosis-collectie springt vooral de serie Zoox in het oog. Zoox bestaat uit twee modules: een recht en een gebogen stuk. Samen kunnen deze allerlei vormen aannemen: langwerpig, willekeurig als een slingerend spoor door de ruimte, rond, op elkaar gestapeld als een grote verlichte zuil. Er kunnen combinaties worden gemaakt van modules met en zonder spot. 

De serie Mycor bestaat uit ‘powerleds’ in één bepaalde kleur die een plexiglas vorm verlichten. Naast elkaar vormt de Mycor een sfeervol golvend lichtgordijn, in een cirkel of in ovaal is het een lampenkap, waarbinnen nog voor een andere lamp kan worden gekozen. 

Sinds kort wordt TAL vertegenwoordigd door Steng Licht.

www.tal.be

www.steng.nl 

Reageer op dit artikel