nieuws

Project Vroondaal wordt vervolgd

Geen categorie

De ontwikkeling van de tweede fase van het project Vroondaal is gestart. Op 22 augustus heeft de gemeente Den Haag aan de ontwikkelingscombinatie Madestein VOF, een samenwerking tussen Rabo Vastgoed en Johan Matser Projectontwikkeling, negen hectare grond geleverd.

Project Vroondaal wordt vervolgd

Vroondaal, gelegen in het voormalig glastuinbouwgebied Madestein, wordt getransformeerd tot woonwijk voor luxe woningen. De komende twaalf jaar zullen er op 100 hectare grond, zevenhonderd tot duizend luxe woningen, waaronder villa’s, appartementen en penthouses, worden gerealiseerd. De minimale kavelgrootte per woning is 600 vierkante meter. Op het merendeel hiervan kunnen woningen in particulier opdrachtgeverschap worden ontworpen en gerealiseerd. Ook worden er projectmatig appartementen en woningen ontwikkeld.

De gemeente Den Haag wil met Vroondaal meer koopkrachtige burgers aan zich binden. Bovendien wil de gemeente de vestigingsplaats worden van vooraanstaande internationale organisaties. 

De verkoop van de tweede fase start naar verwachting medio oktober

www.vroondaal.nl

Reageer op dit artikel