nieuws

Product interieur – Kleurrijke en eigentijdse pvc-vloeren

Geen categorie

Gerflor breidt haar assortiment pvc-vloeren uit met de eigentijdse collectie Taralay Impression. Deze bestaat uit zes series met elk een verschillend trendy dessin en een uitgebreid kleurengamma.

Product interieur – Kleurrijke en eigentijdse pvc-vloeren

De vloeren zijn van duurzaam heterogeen pvc, verkrijgbaar in een zogenoemde Compact- en Comfort-uitvoering. De Comfort is voorzien van een VHD Foambacking, met een geluidsdempende werking en een hoog loopcomfort. De toplaag is voorzien van een kras- en vuilwerende oppervlaktebehandeling, die het onderhoud vereenvoudigt en het aanbrengen van een polymeer- of andere waslaag overbodig maakt. Tevens zijn de Taralay Impressionvloeren bacteriologisch en schimmelwerend behandeld en uitermate geschikt voor ruimtes waarin intensief verkeer plaatsvindt. 

www.gerflor.com

Reageer op dit artikel