nieuws

Personalia – Tracy Metz naar Harvard

Geen categorie

Tracy Metz, journaliste voor NRC Handelsblad, is benoemd tot Loeb Fellow op Harvard’s University Design School. Zij zal daarom tot en met 2007 daar verblijven.

Een Loeb Fellowship biedt mensen die zich bezighouden met bouw en ruimtelijke ordening de kans een jaar te studeren aan Harvard.

Metz schrijft voor het NRC al twintig jaar over architectuur, landschap- en stedelijk ontwerp. Ook zijn haar bijdragen regelmatig te lezen in Architectural Record, Metropolis, Domus en Graphis. Zowel in Nederland als in de VS geeft ze regelmatig lezingen over inrichting van de openbare ruimte, variërend van toerisme tot watermanagement. 

Samen met fotografen brengt ze tevens regelmatig toegankelijke publicaties uit bij het NAi over de Nederlandse ruimtelijke ordening, waarvan de laatste FUN! Leisure and landscape, een groot succes was.  

Reageer op dit artikel