nieuws

Nominaties LAI bekendgemaakt

Geen categorie

De genomineerde interieurprojecten voor de Lensvelt de Architect Interieurprijs zijn vorige week door de jury bekendgemaakt.

Onder de vijf kanshebbers bevinden zich liefst drie Belgische projecten, te weten het Atomium te Brussel door Conix Architecten, de lifestyleshop Klooster Donum in Antwerpen door Ontwerpatelier Bert Gebruers-Peter Jannes en een vrijstaande woning met praktijkruimte in Humbeek door Luc Binst. De Nederlandse projecten die meedingen naar deze prijs, zijn de Rotterdamse vestiging van schoenenwinkel Shoebaloo, een ontwerp van Meyer en Van Schooten, en het interieur van het poppodium De Effenaar in Eindhoven door Bob Copray en Anthony Kleinepier.De jury bestaat dit jaar uit Mels Crouwel (voorzitter), Richard Hutten, Ellen Sander, Dietmar Werner, Bob Witman en Harm Tilman (secretaris).

Voor de zesde maal reikt de directie van meubelproducent Lensvelt bv en de redactie van de Architect deze interieurprijs uit, met als doel het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. De vijf genomineerde projecten worden gepubliceerd in de interieurspecial van de Architect, die verschijnt op 23 november. Op deze dag wordt ook de LAI-prijs uitgereikt aan de winnaar tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Lloyd Hotel in Amsterdam. 

Reageer op dit artikel