nieuws

Product techniek – Detectie zonder storing

Geen categorie

GPS Perimeter Systems presenteert een buitendetectiesysteem dat zeer lastige omgevingsinvloeden elimineert. Het basismodel bestaat uit drie sensoren (één microgolfbarrière en twee actief-infraroodbarrières) en is uit te breiden tot maximaal vier actief infraroodbarrières.

Product techniek – Detectie zonder storing

De signalen van de verschillende sensoren worden gestuurd naar de microprocessor, die op zijn beurt de informatie evalueert door gebruik te maken van de speciale ‘fuzzy logic’ technologie. Hiermee worden de beste instellingen gewaarborgd voor de specifieke omgevingsomstandigheden waarin de Pythagoras moet gaan functioneren. De inregeling heeft een AND/OR-optie, afhankelijk van de digitale analyse. De Pythagoras is geschikt voor alle soorten doorgangen waarin detectie dient plaats te vinden, zonder dat er problemen kunnen ontstaan door bewegende factoren, zoals hekken of vegetatie. De Pythagoras kan eenvoudig worden geïnstalleerd en onderhouden. Verder kan het systeem op afstand worden gecontroleerd. 

www.terreinbeveiliging.com

Reageer op dit artikel