nieuws

Interieur – Zonnebaden onder de douche

Geen categorie

Het Sentavi solarium is een douche met ingebouwde zonnebank, waardoor het dagelijkse ochtendritueel ineens het summum van luxe wordt. Sentavi tekende voor een tijdloos en neutraal ontwerp, waarin een elegant venster, verwerkt in de wand van de doucheruimte, de UV-stralen uitzendt. Door een combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt het solarium het hele lichaam en door de dubbele UV-filter zou de huid worden beschermd.

Interieur – Zonnebaden onder de douche

Het solarium is ook leverbaar in een Twin-versie, waarbij de twee panelen in tegenovergestelde wanden zijn geplaatst, met één bedieningspaneel. Het solarium kan worden ingebouwd in een wand of voorzetwand en is eenvoudig te monteren. De speciale glasplaat heeft een beschermende coating tegen vuil- en kalkaanslag en is gemakkelijk schoon te maken. De lijst is verkrijgbaar in aluminium, chroom en messing. Sentavi vraagt om Philips Cleo Swift-lampen en bevat vijf 400-Watt lampen per unit. Het Sentavi solarium is zuinig in energieverbruik: een bruinsessie van tien minuten op volle intensiteit kost minder dan twintig eurocent. Tevens won het Sentavi solarium in Chicago de award voor Best New Bath product 2006. 

www.sentavi.com

Reageer op dit artikel