nieuws

Interieur – Nieuwe dessins in vinyl wandbekleding

Geen categorie

Vescom introduceert drie nieuwe dessins in haar collectie vinyl wandbekleding. De spatelachtige vegen in ‘all-over’ dessin Hanka en de klassieke nerf Ness zijn uitstekend geschikt als rustige achtergrond.

Interieur – Nieuwe dessins in vinyl wandbekleding

De wandbekleding Laga kenmerkt zich door een combinatie van tekening en structuur: de smalle lengtestrepen in krijtachtige kleurtonen worden door de fijne lengtenerven geaccentueerd. De drie dessins zijn ieder in achttien kleuren beschikbaar. De wandbekleding van Vescom is lichtecht, brandveilig, kras- en stootvast, naadloos te verwerken en eenvoudig te reinigen. Ook is de wandbekleding verkrijgbaar met een zogenaamde Tedlar-behandeling voor extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën. 

www.vescom.com

Reageer op dit artikel