nieuws

Bouw Regionaal Zorgcentrum bereikt hoogste punt

Geen categorie

De bouw van het Orbis Medical Park in Sittard heeft onlangs zijn hoogste punt bereikt. De nieuwbouw gaat onderdak bieden aan het Maaslandziekenhuis, het Prins Claus Centrum, een zorgboulevard en het Centrum voor Revalidatie en Herstel.

Bouw Regionaal Zorgcentrum bereikt hoogste punt

Het nieuwe zorgcentrum vervult een regionale functie binnen de gezondheidszorg. De oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2008 waarna het in het derde kwartaal van dat jaar in gebruik wordt genomen.  De bouw is in handen van Bouwcombinatie Medical Park, een combinatie van de drie bouwkundige bedrijven Ballast Nedam Bouw, Strukton Bouwprojekten, Bouwbedrijf Van der Linden en technisch dienstverlener GTI Zuidoost. 

Reageer op dit artikel