nieuws

Product techniek – Geïnspireerd op oude bouwmaterialen

Geen categorie

Polyrey is een in Frankrijk gevestigde producent van decoratief plaatmateriaal. Elk jaar voegt Polyrey nieuwe kleuren en decors toe aan haar collectie, gebaseerd op de laatste trends.

Product techniek – Geïnspireerd op oude bouwmaterialen

Het nieuwste gamma heet Architexture, zo genoemd omdat de niet-effen kleuren zijn gebaseerd op materialen uit de bouw. Zo doen Tadelakt en Stucco denken aan traditionele stuctechnieken met hun warme aardkleuren. Béton en Métal lijken op gebruikte industriële materialen, verroest, verouderd of gegrift. De 21 nieuwe decors voor de inrichting van professionele en residentiële interieurs zijn verkrijgbaar in melamine plaat, hoogdruk laminaat, verlijmde plaat met HPL en Compact. 

www.polyrey.com

Reageer op dit artikel