nieuws

Product interieur – Design voor de deur

Geen categorie

Hardbrass, groothandel in bouwbeslag, introduceert de deurkruk Comet. Deze kruk maakt onderdeel uit van de nieuwe lijn design deurkrukken onder de naam Qbe, van het Italiaanse merk Mariani.

Product interieur – Design voor de deur

De originele Italiaanse ontwerpen zijn geïnspireerd op geometrische vormen. Met haar gestroomlijnde uitstraling is de Comet een zeer modern woonaccessoire. De deurkruk is leverbaar in twee uitvoeringen, glanzend of mat chroom en mat chroom. De kruk wordt verend geleverd op een bijpassend vierkant rozet. Het vierkante rozet uit de Qbe-serie is ook los verkrijgbaar met sleutelgat of cilindergat. Een bijpassend toiletgarnituur met een acht millimeter toiletstift is tevens verkrijgbaar. 

www.hardbrass.nl

Reageer op dit artikel