nieuws

Hotelbedden met Dutch design

Geen categorie

De internationale hotelketen Sofitel heeft in Nederland drie talentvolle jonge designers de kans gegeven een accessoirelijn te ontwerpen voor hun eigen slaapconcept MyBed. Kim van Bakel, Annet Neugebauer en Sylvie van de Loo ontwikkelden slaapkleding, een kussen met warmte-element, een bedtray, een tweezijdig draagbare kimono, slippers en een bijzonder slaapmasker.

Hotelbedden met Dutch design

Sofitel heeft MyBed ontwikkeld toen uit onderzoek bleek dat veel hotelgasten over hun nachtrust ontevreden waren. Sofitel deed aanvullend onderzoek op het gebied van de nieuwste technologieën, verschillende technieken en materialen. Dit resulteerde in een eigen bed. MyBed bestaat uit een boxspring, matras, extra verenmatras, donzen dekbed en vier grote kussens. Het bed is extra zacht maar voorziet in de steun en comfort die gasten verwachten van een goed bed. 

Bijna alle accessoires uit de Dream On-lijn zijn ook verkrijgbaar in kindermaten. Alle items worden in gelimiteerde oplage gemaakt en verkocht. Uiteraard zijn er aan het gebruik van de designaccessoires in de hotels geen extra kosten verbonden.

MyBed is uit te proberen in een van de Nederlandse Sofitel Hotels en is te koop via de website. De designaccessoires zijn begin 2007 rondom MyBed te vinden.

www.soboutique.com

Reageer op dit artikel