nieuws

Het nieuwste design uit Parijs

Geen categorie

Niet alleen voor de nieuwste mode moet je in Parijs zijn, ook voor het nieuwste design. Daarom organiseert Vivid, centrum voor vormgeving in Rotterdam, vanaf vandaag de tentoonstelling Paris Contemporary Designs.

Het nieuwste design uit Parijs

Deze expositie, samengesteld door de Franse curator Cédric Morisset, laat de vele kenmerkende facetten van Frans ontwerp zien. 

Meer dan veertig voorwerpen van de meest markante en vernieuwende Franse designers zijn voor de eerste keer bijeengebracht. Deze voorwerpen zijn het resultaat van de verkenning van het dagelijks leven, de natuur, het gebruik van nieuwe technologieën of de geschiedenis van het Franse meubilair; kortom: de weerspiegeling van een culturele identiteit. Er is onder andere werk te zien van Ronan & Erwan Bouroullec, Matali Crasset, Ora Ïto, Arik Levy, Patrick Norguet, Cédric Ragot en Philippe Starck. 

Paris Contemporary Designs is te zien tot en met 13 augustus. Om 19.00 uur wordt de opening verricht door de Rotterdamse wethouder voor Cultuur Ohran Kaya. 

www.vividvormgeving.nl

Reageer op dit artikel