nieuws

Gevederde vrienden

Geen categorie

Het werk van de negentiende-eeuwse graficus William Morris en zijn tijdgenoten vormt de basis van het behang ‘Birds’ en het behang ‘William’.

Gevederde vrienden

Ed Annink van het designcollectief Ontwerpwerk uit Den Haag heeft voor dit behang tekeningen van Morris bewerkt, gedigitaliseerd en geschikt gemaakt voor ‘customized printing on demand’. Per opdracht kan het digitale basisdocument worden aangepast. Er wordt rekening gehouden met ramen en deuren en iedere wand is daardoor uniek. Designwall levert het behang op stroken van 45 cm, compleet met plakinstructie en lijm. Ontwerpwerk is art-director voor Designwall en zal internationaal ontwerpers uitnodigen om een ontwerp aan deze collectie toe te voegen.

Het behang is tot en met 2 juli te zien in het Gemeentemuseum in Den Haag, als onderdeel van de tentoonstelling Vogels Kijken. 

www.designwall.nl

Reageer op dit artikel