nieuws

Product interieur – Zitten op klassiek hout

Geen categorie

Een van de nieuwe ontwerpen die Thonet in Milaan liet zien is de S 840, met zijn originele vormhouten zitkuip en stalen buisframe een echte blikvanger.

Product interieur – Zitten op klassiek hout

Deze stoel is er in twee uitvoeringen: met een klassiek sledeframe en als draaibaar model op vier poten. Door het retourmechaniek van de laatste variant komt de kuip automatisch terug in de juiste stand. Het zitelement bestaat uit gemodelleerd multiplex. Door gebruik van fineer in diverse fijne houtsoorten en verschillende bekledingsmaterialen, is het karakter van de stoel af te stemmen op elke omgeving. De frames zijn vervaardigd uit hoogwaardige stalen buizen, verchroomd of met poedercoating. 

www.thonet.nl

Reageer op dit artikel