nieuws

Patronaat en Dynamo in het spotlicht

Geen categorie

Vandaag opent de expositie ‘Patronaatdynamo’ in het ABC architectuurcentrum Haarlem. Het ontwerp van diederendirrix voor het poppodium Patronaat in Haarlem en jongerencentrum Dynamo in Eindhoven staan centraal tijdens deze expositie.

Diederendirrix verwierf in 2000 de opdracht voor zowel het Patronaat als Dynamo in Eindhoven. In beide gevallen was er sprake van de sloop van een bestaand gebouw, gevolgd door nieuwbouw op dezelfde locatie. Met deze expositie geven zij een boeiende kijk op de beide ontwerpprocessen. Niet zozeer het eindresultaat staat centraal, maar veeleer de invallen, zijsprongen en vraagtekens.

De expositie is te zien tot en met zondag 2 juli in het architectuurcentrum Haarlem, groot Heiligland 47, Haarlem. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur, op zon- en feestdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

www.architectuurhaarlem.nl

Reageer op dit artikel