nieuws

Het ontwerp van tentoonstellingen

Geen categorie

Exhibiting Now-On Show is de titel van een nieuwe expositie in Platform 21, het centrum voor design, mode en creatie in Amsterdam.

Het ontwerp van tentoonstellingen

Van 1 tot en met 25 juni presenteren hier acht internationale tentoonstellingsontwerpers hun visie op hedendaagse expositievormgeving. Alle ontwerpers hebben een virtuele tour samengesteld door een of meer van hun tentoonstellingen die ergens ter wereld te zien zijn. Zo kan de bezoeker bij musea naar ‘binnen kijken’ en de verschillen in aanpak vergelijken. Deelnemende tentoonstellingsontwerpers uit Nederland zijn Opera Ontwerpers en Kossman.dejong. Op 1 juni is de preview, een dag later is er een besloten Expert Meeting tussen de exposanten. Vanaf 3 juni is Platform 21 open voor publiek. 

www.platform21.com

Reageer op dit artikel