nieuws

Product interieur – Spiegelbeeld, vertel eens even…

Geen categorie

EMCO Nederland, divisie Bad, introduceert een trendy serie lichtspiegelkasten. De lichtdoorlatende decoratieve strepen in het spiegelglas dompelen de badkamer in een zacht en warm licht.

Product interieur – Spiegelbeeld, vertel eens even…

Als de deuren volledig worden geopend, schijnt de kast op volle sterkte. Binnen verlicht een lichtkanaal drie verstelbare kristalglazen planken, de tissuebox (de opening zit aan de onderzijde), een schakelaar en twee stopcontacten. Optioneel zijn een afsluitbare ruimte voor medicijnen of juwelen, een lichtsensor en een zeepdispenser. Dankzij de vijf modellen in verschillende afmetingen zijn de lichtspiegelkasten in zowel kleine als grote badkamers inzetbaar. Ze zijn verkrijgbaar via de sanitairgroothandels.

www.emco.de

Reageer op dit artikel