nieuws

6 april: Congres redactie de Architect: ‘Woningbouw en architectuur’

Geen categorie

Middagcongres BouwRAI 2006, samengesteld door de redactie van de Architect.
Donderdag 6 april 2006, Amsterdam BouwRAI 13.30-16.30 uur

In Nederland gaapt tussen het huidige woningaanbod en de woningvraag een flink gat. Het accent ligt momenteel op het opvoeren van de productie, ondermeer via opjaagteams die de corporaties en overheden ondersteunen. Ook worden de rollen van de woningcorporaties en de gemeenten herijkt. De discussie over kwaliteit wordt op dit moment niet gevoerd. Aan deze discussie kan de architectuur een onmisbare bijdrage leveren. Centraal daarbij staat de vraag voor wie en wat wordt gebouwd.
Het middagcongres ‘Woningbouw en architectuur’, georganiseerd door de redactie van vakblad de Architect, beziet de ontwikkeling van de huidige en toekomstige wooncultuur en de rol die de architectuur hierbij kan spelen.

Sprekers: Hans van der Heijden, Oliver Thill, Bjarne Mastenbroek en Liesbeth van der Pol.

Abonnees van de Architect betalen 125,- euro
Niet abonnees betalen 225,- euro (prijzen exclusief 6% btw)
Op de dag van het congres hebben deelnemers gratis toegang tot de BouwRAI.

U kunt zich aanmelden door hier te klikken.

Meer informatie
Via congresorganisatiebureau Attica
Telefoonnummer 0172 – 477 288

Reageer op dit artikel