nieuws

Project – Start nieuwbouwproject ’t Veerse Geer

Geen categorie

Onlangs is het nieuwbouwproject ‘t Veerse Geer, deelplan van het project Dongeburgh, officieel van start gegaan met de onthulling van het bouwbord door wethouder Van Onzenoort van de Gemeente Geertruidenberg en de heer Joosen, regiodirecteur van Rabo Vastgoed.

Het plan dat Geertruidenberg en Raamsdonksveer aan elkaar verbindt, wordt ontwikkeld door Rabo Vastgoed en Bouwbedrijf Gebr. Van Wanrooij in samenwerking met de gemeente Geertruidenberg. Na het definitieve besluit van de gemeenteraad op 23 februari is de planologische procedure gestart. 

Op de locatie Rivierzicht-Zuid worden 151 woningen gerealiseerd, waaronder appartementen, eengezinswoningen, dijkwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De verkoop gaat medio 2006 van start.

www.veersegeer.nl

Reageer op dit artikel