nieuws

Rijksvastgoedbedrijf krijgt met Bertram vrouw aan roer

Business

Annet Bertram volgt Jaap Uijlenbroek op als directeur-generaal (dg) bij het Rijksvastgoedbedrijf. Tevens wordt ze dg Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk.

Rijksvastgoedbedrijf krijgt met Bertram vrouw aan roer

Bertram is sinds 2007 de hoogste ambtenaar bij de gemeente Den Haag. Sinds 1 april 2015 is zij tevens secretaris-generaal van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag (MRDH), een samenwerkingsverband van 23 gemeenten op het gebied van verkeer, openbaar vervoer en het economisch vestigingsklimaat.

Bij de MRDH was Bertram verantwoordelijk was voor de nieuwe investeringsstrategie. Ook het Binnenhof is voor haar bekend terrein. Eerder was ze namelijk directeur-generaal Wonen, plaatsvervangend DG Wonen en directeur Reken- en Administratie Centrum bij het toenmalige ministerie van VROM.

Bertram studeerde Sociologie en Rechten aan de universiteit te Leiden en volgt Jaap Uijlenbroek op. Hij verkaste onlangs naar de Belastingdienst.

Reageer op dit artikel