nieuws

Twee nieuwe partners voor Rudy Uytenhaak + Partners Architecten

Business

Rob Wesselink en Duco Uytenhaak zijn benoemd als nieuwe partners bij het architectuurbureau van Rudy Uytenhaak. Het bureau gaat tegenwoordig verder onder de naam Rudy Uytenhaak + Partners Architecten.

Twee nieuwe partners voor Rudy Uytenhaak + Partners Architecten
Van Links naar rechts: Rob Wesselink, Rudy Uytenhaak en Duco Uytenhaak. Foto: Pieter Kers | Beeld.nu

Met de nieuwe samenstelling van het bureau gaan ervaring en frisse ondernemingszin nu hand in hand. De drie partners vullen elkaar op zowel zakelijk als architectonisch niveau aan. Op deze manier zijn ze in staat zich aan elkaar op te trekken.

Met de nieuwe samenstelling speelt Rudy Uytenhaak + Partners Architecten in op de moderne Zeitgeist. Het bureau begeeft zich als een spin midden in het web van een project. Op deze manier is het in staat om op een integrale manier aan nieuwe gebouwen te werken.

Uitgebreid interview

Voor het nieuwste nummer van de Architect gingen we in gesprek met Rudy Uytenhaak, Rob Wesselink en Duco Uytenhaak. Daarin vertellen ze met enthousiasme over de nieuwe samenwerking binnen het bureau:

“In de afgelopen drie jaar zijn onze visie en ambities organisch naar elkaar toegegroeid en zijn we nu op het punt gekomen dat we met zijn drieën gezamenlijk verdergaan onder één bureau. Doordat we in deze samenstelling over zowel de ervaring als het jonge inzicht beschikken, ontstaat er een interessante dialoog.”

Lees het uitgebreide interview met Rudy Uytenhaak, Duco Uytenhaak en Rob Wesselink in het meinummer van de Architect.

Bestel nu een los exemplaar

Reageer op dit artikel