nieuws

Ervaring en jong inzicht komen samen bij Rudy Uytenhaak + Partners Architecten

Business

In de rubriek Helden spreken we met Rudy Uytenhaak + Partners Architecten. Sinds kort zijn Rob Wesselink en Duco Uytenhaak benoemd als nieuwe partners van het bureau. Gezamenlijk treden zij met frisse energie de toekomst tegemoet.

Ervaring en jong inzicht komen samen bij Rudy Uytenhaak + Partners Architecten
Van Links naar rechts: Duco Uytenhaak, Rudy Uytenhaak en Rob Wesselink. Foto: Pieter Kers | Beeld.nu

In een uitgebreid interview gaan we in gesprek met Rudy Uytenhaak, Rob Wesselink en Duco Uytenhaak. Sinds januari 2017 hebben zij met zijn drieën de leiding over Rudy Uytenhaak + Partners Architecten.

Drie-eenheid

Met enthousiasme spreken de drie partners over de nieuwe samenwerking binnen het bureau. Als drie-eenheid beschikken ze zowel over de ervaring als het jonge inzicht. Dit levert een interessante dialoog op, die inspeelt op de moderne Zeitgeist binnen de architectuur.

Daarmee kan het bureau zich zowel zakelijk als vakinhoudelijk sterker positioneren. In de samenwerking met de opdrachtgever komen op deze manier alle aspecten van het verhaal aan bod. Dit brengt uiteindelijk de projecten naar een hoger niveau.

Lees het uitgebreide interview met Rudy Uytenhaak, Duco Uytenhaak en Rob Wesselink in het meinummer van de Architect.

Bestel nu een los exemplaar

Reageer op dit artikel