nieuws

Insturen voor Tile of Spain Award

Business

Architecten en ontwerpers kunnen hun ontwerpen insturen voor de vijftiende Tile of Spain Award. Het gebruik van tegels van Spaanse producenten is een vereiste. Inzenden kan tot 26 oktober aanstaande.

Insturen voor Tile of Spain Award

De prijsvraag kent drie categorieën: architectuur, interieurarchitectuur en afstudeerprojecten. Het prijzengeld bedraagt 39.000 euro: 17.000 voor architectuur en interieur en 5000 euro voor een afstudeerproject.

 Interieur Tile of Spain Awards De winnaar van de architectuurcategorie: El Equipo Creativo’s Blue Wave Cocktail Bar

De prijsvraag is een initiatief van de Spaanse tegelindustrie bestaande uit meer dan 100 tegelproducenten. Spaanse tegels, bekend om esthetische en technische innovatie, putten uit een rijk erfgoed van vakmanschap en creativiteit en balanceren op het snijvlak van design. Met de Award eren zij het creatieve gebruik van keramiek in architectuur, interieur en bij toekomstige architecten.

 Meer informatie

 

 

Reageer op dit artikel