nieuws

Voortaan Elemans van den Hork Architecten

Business

Door het prepensioen van Dick Postman van architectenbureau Elemans Postman van den Hork uit Oss is de naam door de twee overige partners gewijzigd in Elemans van den Hork Architecten. Het bureau dat licht en groen in het vaandel heeft staan gaat hiermee een nieuwe fase in hun bestaan in.

Voortaan Elemans van den Hork Architecten

 

Het bureau werkt onder andere aan de bouw van het Kulturhus in Haaften. Hierin worden twee scholen, kinderopvang, een sportzaal, een bibliotheek en ontmoetingsruimten ondergebracht. Drie gebouwdelen; sport, cultuur en onderwijs liggen rondom een kas. Een overdekte buitenruimte met veel groen. De kas, zoals die voorkomt in de directe omgeving, vormt het hart van het Kulturhus.

Reageer op dit artikel